OLYMPUS DIGITAL CAMERAVerstilde, ingetogen klanken van muziek uit oude vervlogen tijden, die nog steeds onze ziel beroeren, mogen op zaterdag 18 februari klinken in de Dorpskerk te Hoornaar.

U kunt zoal genieten van het Kyrie en Gloria van Palestrina, het Ave Verum van Byrd, het Te Lucis ante terminum van Tallis, maar ook een bassolo van Zielenski waarin Psalm 43 wordt verwoord, zal klinken. Niet te vergeten worden er twee indrukwekkende dubbelkorige werken uitgevoerd, waaronder het Laudate Dominum van Palestrina

Deze koorwerken worden gezongen door Capella Musica Aeterna onder muzikale leiding van Hans Houtman terwijl Janko Fraanje het orgel zal bespelen.

Geniet mee van een moment van rust en bezinning en kom zaterdag 18 februari naar de Dorpskerk, Dorpsweg 10b in Hoornaar.

Het concert begint om 16.30uur, de kerk is open vanaf 16:00uur. Kaarten reserveren voor €10,- via via info@musicaaeterna.nl of aan de kassa €12,50. Studenten betallen €5,- op vertoon van een studentenpas.

Omdat Stichting Musica Aeterna graag klassieke muziek onder jongeren wil stimuleren, heeft jeugd tot 18 jaar GRATIS toegang.

U kunt kaarten reserveren door een e-mail testuren met daarin uw naam en het aantal kaarten aan:info@musicaaeterna.nl.

Uw reservering is daarna bekend bij de kassa.

WP Like Button Plugin by Free WordPress Templates